Aanbod van ik-grensbewustzijns trainingen voor professionals in 2023

GRENZEN STELLEN MET COMPASSIE VOOR PROFESSIONALS 

Masterclass I (werken met ik-grenzen) vindt plaats op 13, 14 en 15 januari 

Masterclas II (werken met gevoelens) vindt plaats op 31 maart, 1 en 2 april

 

De beide masterclasses zijn voor professionals die met mensen werken en vormen een onderdeel van de hele opleiding tot Boundary Based Awareness Coach of Counselor. Deze BBACC-opleiding is ontwikkeld door Nick Blaser. Je hoeft echter niet de gehele opleiding te volgen maar MC I en II horen wel bij elkaar. Na deze 6 dagen training heb je voldoende kennis en kunde om zelf de theorie en de methode in te zetten bij je eigen cliënten of doelgroep (volwassenen of kinderen).

Zie voor meer informatie over de volledige BBACC-opleiding de post hiernaast of www.ik-grens.nl

 De Masterclasses bestaan uit theorie en praktijkoefeningen. Naast nieuwe inzichten en gereedschap om met cliënten te werken aan ik-grensbewustzijn en het verstevigen van hun persoonlijke grenzen zal het inzichtgevend zijn voor jezelf, in relatie met je omgeving. Je zult ook zelf je ik-grenzen verder verkennen en indien nodig verstevigen. Je ontvangt na afloop een officieel certificaat van het Centre of applied boundary studies van dr. Nick Blaser.

 

 Praktische gegevens

  • Locatie: Klimmendaal te Arnhem
  • Docent: Rianne Hekking (BBACC en trainer voor professionals), geassisteerd door Sabine Bos (BBACC)
  • Tijden: 9.30 – 17.00 uur.  
  • Maximaal aantal deelnemers: 16
  • Boek voor MC I: ‘Zo ben ik.. en jij bent anders’ van Nick Blaser.
  • Er is een accreditatie-aanvraag ingediend 

Definitieve aanmelding vindt plaats door betaling (voor 1 dec. 2022) van de kosten: 1203,95 euro (995,- euro en 21% BTW voor 6 dagen; MC I en II samen). 

 

Online informatie-avonden

Op donderdag 6 okt a.s. om 19.30 uur is er een online informatiemoment voor (geïnteresseerde) deelnemers, als je vragen hebt of meer wilt horen over de inhoud van deze masterclasses. Meld je aan op:  psychologiepraktijkhekking@gmail.com. 

Bij vragen; neem contact op via psychologiepraktijkhekking@gmail.com, of bel naar 06 10548159 binnen kantooruren. Je kunt je ook opgeven voor de informatieavond op 6 sept. of die op 6 oktober om 19.30 uur.

www.Ik-grens.nl

Het gedicht over ‘mijn tuin’ hiernaast is van Govert Derix